معرفی بهترین سیستم های فروشگاه ساز
اگه تصمیم به راه اندازی فروشگاه اینترنتی گرفته باشید چندین انتخاب خواهید داشت. امروزه با رشد انواع CMS و سایت ساز فروشگاهی و از طرف دیگه سایت هایی که امکان ساخت فروشگاه رو به شما در قبال هزینه کمی میدن باعث ایجاد یک سردرگمی برای ساخت فروشگاه اینترنتی خواهند شد که بین چندین انتخاب قرار خواهید گرفت. وقتی که قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی رو گرفتید دنبال این هستید که کلیه امکاناتی که برای یک فروشگاه اینترنتی هستید رو داشته باشید. برای همین دلیل هم هست که به این مقاله هدایت شدید تا با بهترین فروشگاه ساز های رایگان آشنا شده و یکی از سیستم های فروشگاه ساز رو برای ساخت سایت فروشگاهی خودتون انتخاب کنید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم به معرفی بهترین سیستم های فروشگاه ساز در ایران بپردازیم که برخی از این سیستم ها به صورت رایگان هستند و برخی دیگه هم در قالب یک CMS طراحی شدهاند که میتونید با نصب و راه اندازی روی هاست و دامنه خودتون ازش استفاده کنید. در آموزش های قبلی به بررسی انواع سیستم مدیریت محتوا پرداختیم و ذکر کردیم که کدام بهتر هستند اما در این راهنمای آموزشی انواع پلتفرم فروشگاه ساز ایران را بررسی میکنیم.
- معرفی بهترین فروشگاه ساز در ایران
- انواع پلتفرم فروشگاه ساز
معرفی بهترین فروشگاه ساز در ایران
امروزه ما در ایران بیش از میلیون ها کاربر اینترنتی داریم و هر یک از این کاربران در اینترنت در حال جستجو مطالب و محصولاتی هستند. وجود میلیون ها کاربر این چنینی میتونه یک مخاطب بالقوه برای معرفی محصولات و خدمات شما باشد که اگر با یک استراتژی درست برنامه ریزی کنید، میتونید سهم بزرگی از این جامعه را به خودتون جذب کنید. درست مشابه غول فروشگاههای اینترنتی همچون دیجی کالا و بامیلو که سهم عمده مشتریان را از خرید اینترنتی در ایران به خود جذب کردند.
بعد از انتخاب یک استراتژی فروش و بازاریابی با بررسی هر یک از فروشگاه سازها باید دید بسته به امکاناتی که این فروشگاه سازها ارائه میدن و از طرف دیگه سرمایه گذاری مالی که قادر به تامینش هستید چه سیستم فروشگاه سازی مناسب کار شماست. سپس یکی از این فروشگاه سازهای فارسی که در این مقاله معرفی میکنیم را برای ساخت فروشگاه اینترنتی انتخاب کنید. بنابراین توجه به نکات زیر یک امر ضروری است. در ادامه به شرحمفصل هر کدام از این فاکتورهای سایت ساز ایرانی می پردازیم.
- سرمایه لازم برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی
- امنیت بالای سیستم فروشگاهی
- نوع فروش محصولات
- پشتیبانی و خدمات پس از فروش
- سئو و بهینه سازی فروشگاه اینترنتی
- انتخاب ماژول و قالب سایت
- مراحل طی شده برای خرید توسط مشتری
- امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی
1- سرمایه لازم برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی
برخی از فروشگاه سازها رایگان هستند و برای استفاده ازشون نیازی به پرداخت هزینه ندارید. اما زمانی که نیاز به استفاده از امکانات خاص و قابلیت بیشتر داشته باشید یا اینکه تصمیم به تغییر قالب فروشگاه داشته باشید نیاز به پرداخت هزینه پیدا میکنید. بعضی فروشگاه سازها این هزینهها رو تا حد ممکن پایین در نظر گرفتند و در مقابل برخی هم نیاز به هزینه چند برابری دارند.
2- امنیت سیستم فروشگاهی
درسته امنیت یک مقوله نسبی هست و هیچوقت نمیشه ادعای امنیت 100٪ از یک سیستم داشت، چرا که شاید فروشگاه ساز شما ایمن باشه اما به دلیل اشتباهاتی که سهوا انجام میدین باعث هک سایت بشید. تامین امنیت فروشگاه ساز نیز به شکلیه که در حالت پیش فرض موارد امنیتی در اون لحاظ شده، اما برای اینکه بتونید از امنیت بالا برخوردار بشید بهتره که از ماژولها و راهکارهای امنیتی هر سیستم تا حد ممکن استفاده کنید تا از هرگونه هک و نفوذ در سایت جلوگیری کنید.
شاید یکی از کاستیهایی که فروشگاه ساز های رایگان دارن اینه که بخاطر عدم دسترسی به سورس و کد نویسی قادر به استفاده از روشهای امنیتی مثل ورود دو مرحله ای گوگل نباشید. اینجاست که استفاده از CMS های فروشگاهی انتخاب بهتری خواهند بود.
3- نوع فروش محصولات
در یک فروشگاه اینترنتی میشه تا سه نوع محصول رو برای فروش عرضه کرد.
- محصول فیزیکی: برخی محصولات جنبه فیزیکی دارند مثل خرید لباس.
- محصولات دانلودی: برخی دانلودی هستند مثل خرید فایل یا دوره آموزشی.
- خدمات: برخی هم به صورت خدماتی عرضه میشن که باید سفارش رو دریافت کنید و در قبالش کاری رو برای مشتری انجام بدین که از این نمونهها میشه به خدمات میزبانی وبسایت اشاره کرد.
این که فروشگاهی که در آن محصولات فیزیکی به فروش میرسونید با فروشگاهی که صرفا محصولاتش به صورت دانلودی هست و ارسال از طریق پست انجام نمیگیره کاملا متفاوت بوده و باید از سیستمهای فروشگاه ساز مجزا استفاده کنید. اما در این بین هستند فروشگاه سازهایی که امکان فروش محصول مجازی و دانلودی را به صورت همزمان میدن که در انتخاب این نوع فروشگاه سازها باید امکانات و ملاکهای مختلفی را در نظر بگیرید. در این مورد ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس یا EDD یکی از سوالاتی است که شخصا باهاش زیاد مواجه شدم.
4- پشتیبانی و خدمات پس از فروش
کسانی که از یک فروشگاه ساز رایگان استفاده میکنند معمولا دلیل استفادهشون از دو حالت خارج نیست:
- بخاطر هزینههای مالی که برای پرداخت هاست، دامنه و طراحی سایت باید پرداخت کنند به سمت فروشگاه ساز رایگان اومدن.
- یا دانش کافی برای رفع مشکلات رو ندارند. برای همینه تا زمانی که از پشتیبانی مناسب برخوردار نباشید، با رخ دادن کوچکترین مشکلی سایت شما از دسترس خارج خواهد شد. این حالت زمانی که شما یک فرد غیر فنی باشید بیشتر رخ میده. بعد از به وجود آمدن مشکل دستپاچه شده و به هر دری میزنید تا مشکل را سریعا برطرف کنید.
5- سئو و بهینه سازی فروشگاه اینترنتی
توجه به سئو و بهینه سازی سایت این روزها بر هیچ کسی پوشیده نیست و تمام افراد از تازه کارها و مبتدیان وب گرفته تا افراد خبره و قدیمی در تلاش هستند تا با حفظ و رعایت اصول سئو سایت بهترین بازدهی را دریافت کنند. اگه داخل گوگل ترند یک جستجو بکنید خواهید دید که میزان جستجویی که برای آموزش سئو و سئو سایت میشه در حال رشد هست و در حال حاضر در بالاترین سطح ممکن از ابتدای سال 2004 قرار داره. پس امروزه دیگه زمان این نیست که هزینههای هنگفت را صرف تبلیغات بکنیم. بلکه زمان اینه که یک استراتژی درست برای کسب و کار اینترنتی خودمون در نظر بگیریم که با استفاده ازش سایت خودمونو در نتایج بالا قرار داده و بازدید بالایی از موتورهای جستجو دریافت کنیم. در نهایت این بازدیدهای بالا اگه به درستی انجام گرفته باشن منجر به افزایش نرخ تبدیل شده و فروش ما افزایش پیدا خواهد کرد.
سئو و بهینه سازی سایت
6- انتخاب ماژول و قالب سایت
برخی فروشگاه سازهای فارسی مثل ووکامرس هستند که بخاطر فراوان بودن افزونهها و قالبهای مختلف برای افزودن قابلیتهای آن نیازی به صرف هزینه بالا ندارید. در مقابل شاید با انتخاب فروشگاه سازی مثل پرستاشاپ نیاز به این داشته باشید که برای اضافه کردن برخی از همین قابلیتها هزینهای برای تهیه ماژول برطرف کنید.
هرچی دستتون در انتخاب ماژول و قالب برای فروشگاه اینترنتی بازتر باشه و بتونید با کمترین هزینه یا حتی عدم پرداخت هزینهای برای برخی امکانات از این قابلیتها در فروشگاه اینترنتی خودتون استفاده کنید بهتر خواهد بود. البته این گفته به این معنی نیست که ملاکها و معیارهای دیگر را در نظر نگیرید و به کلی کنار بگذارید.
7- مراحل طی شده برای خرید توسط مشتری
در انتخاب یک فروشگاه ساز باید به بخشهای کاربری و UX هم دقت داشته باشید که مشتری برای خرید یک محصول باید چه مراحلی را طی بکنه. سهم بزرگی از مشتریان که قصد خرید آنلاین محصولات از فروشگاههای اینترنتی را دارند حوصله پر کردن فرمهای مختلف رو ندارند. به عنوان مثال در گذشته مشکلاتی در فروشگاه ساز ووکامرس وجود داشت که در صورت استفاده از این سیستم برای فروش محصولات مجازی کاربران مجبور بودند فیلدهایی مثل آدرس و کد پستی را هم پر کنند. برای همین غیرفعال کردن این فیلدها یکی از پر جستجوترین کلمات برای مدیران سایتها بود که بعد از آپدیتها پی در پی این موارد تا جای ممکن اصلاح شدهاند.
8- قابلیت پاسخگویی به درخواستهای بالا
وقتی یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی میکنید باید از تجربه دیگران استفاده کنید و ببینید که:
- فروشگاه ساز انتخاب شده توان پاسخگویی به چه تعداد بازدید کننده را خواهد داشت؟
- چه تعداد مشتری در هر لحظه قادر به خرید هستند؟
- آیا ممکنه با راهاندازی یک کمپین خرید فروشگاه به دلیل بازدید بالا و کاهش منابع چه از سوی هاست و چه از سوی فروشگاه ساز با مشکلی مواجه بشید؟
وقتی یک فروشگاه ساز انتخاب کنید و شروع به اضافه کردن محصول و افزایش فروش محصولات بکنید به مرور بعد از مدتها با کلی داده در سایت خودتون که شامل انواع فایل برای محصولات، توضیحات محتوای محصول، جزییات هر سفارش و… هست که هر کدوم از این دادهها باعث میشن تا سایت شما مدام در حال پردازش و پاسخ دهی به درخواست بازدیدکنندگان و مشتریان باشه. حالا اگر سیستمی انتخاب کنید که به خوبی نتونه پاسخگوی نیاز مشتریان باشه با کندی در سایت مواجه میشید که کاربران حوصله منتظر موندن یا اینکه خرید دوباره بخاطر مشکلات سایت رو نداشته باشند و برای همین نرخ تبدیل خرید در سایت فروشگاه شما به شدن افت خواهد کرد.
9- امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی
برخی از فروشگاههایی که در ادامه هم معرفی میکنم این قابلیت رو براتون قرار دادهاند که اگه اقدام به گرفتن درگاه پرداخت آنلاین کرده باشید میتونید از درگاه اختصاصی خودتون برای پرداخت هزینه کاربران در فروشگاه استفاده کنید. این مزیت در فروشگاههایی هست که به صورت ارائه پلان ارائه شدن یا اینکه کارمزدی از شما بابت فروش محصولات دریافت نمیکنند. استفاده از این قابلیت یکی از مهمترین نیازهای مدیران سایتها هست که باعث میشه در انتخاب یک سیستم فروشگاهی تاثیر زیادی بگذاره، چرا که در این صورت میتونید مستقیما هزینه محصولات و خدماتی که برای کاربران خودتون انجام میدین رو دریافت کنید و در این بین هم واسطهای وجود نخواهد داشت.
درگاه های مختلفی برای تعاملا بانکی وجود داره که میتونید از اون ها در سایتتون استفاده کنید تا کاربر به صفحه درگاه هدایت و مبلغ محصول یا خدمات خریداری شده را پرداخت کنه. در راهنمای زیر لیستی از انواع درگاه های پرداخت به همراه مزایا و معایب هر کدام گرداوری شده.
بهترین درگاههای پرداخت اینترنتی
معرفی بهترین سیستمهای فروشگاهی
بعد از بررسی موارد بالا حالا باید ببینید کدوم یک از فروشگاه سازهای معرفی شده این ملاکها را تا جای ممکن در اختیار شما قرار میده و برای برخورداری از این نوع معیارها نیازی به پرداخت هزینههای بالا نداشته باشید. حالا که با ملاک های مهم انتخاب یک فروشگاه ساز آشنا شدید در ادامه به معرفی بهترین فروشگاه سازهای اینترنتی میپردازم.
- فروشگاه ساز پرتال
- فروشگاه ساز ووکامرس
- فروشگاه ساز شاپفا
- فروشگاه ساز سبد خرید
- فروشگاه ساز پرستاشاپ
- فروشگاه ساز وبزی
- فروشگاه ساز سازیتو
- فروشگاه ساز کاموا
- فروشگاه ساز سی فایو
1. فروشگاه ساز پرتال
اگه دقت کنید در ملاک پنجم به اهمیت سئو و بهینه سازی در یک فروشگاه ساز اینترنتی اشاره کردم. شخصا از بین ملاکهای انتخاب شده بهره بردن از مشاورهها در زمینه سئو فروشگاه اینترنتی برای خودم از هر چیزی مهمتر هست. شاید جالب باشد بدونید که مجموعه پرتال مربوط به گروه نوین هست که در زمینه سئو و بهینه سازی سایت و دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارند. با انتخاب این فروشگاه ساز میتونید علاوه بر برخورداری از امکانات فوق العاده که در فروشگاه ساز خود خواهید داشت از مشاوره این تیم برای بالا بردن سئو فروشگاه اینترنتی خودتونم استفاده کنید.
امکاناتی که سایت ساز پورتال در اختیار شما قرار خواهد داد شامل موارد زیر هستند.
- پشتیبانی مناسب به صورت تیکتینگ و تلفنی
- امکان قیمت گذاری مختلف روی محصولات
- ارائه قالبهای کاربرپسند
- امکان تعریف کد تخفیف در فروشگاه
- امکان ارسال تیکت توسط مشتریان
- امکان ساخت فرم با امکان اتصال به درگاه پرداخت آنلاین
- آمار کامل بازدیدکنندگان بر اساس افراد، صفحه، موقعیت جغرافیایی، تکنولوژی ها، ارجاع دهنده
- امکان اتصال به میلرلایت برای ساخت خبرنامه در فروشگاه اینترنتی
- امکان ایجاد فروشگاه فیزیکی، فروشگاه فایل و فروشگاه خدماتی
- امکان مقایسه محصولات
- اطلاع رسانی پیامکی از خریدها و فعالیتهای انجام شده در فروشگاه
- امکان اتصال به همهی درگاههای پرداخت اینترنتی بانکی
- امکان ایجاد صورت حساب برای مشتریان
- ایجاد کیف پول برای هر کاربر با امکان پرداخت از کیف پول
- فایل منیجر برای آپلود فایل محصولات
- امکان ویرایش و شخصی سازی قالب فروشگاه
- امکان اتصال دامنه به فروشگاه
- امکان ساخت ایمیل در فروشگاه
- اتصال به سیستم ایمیل و پیامک
2. فروشگاه ساز ووکامرس
ووکامرس یکی از افزونههای وردپرس هست که با نصب ووکامرس بر روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس قادر به راهاندازی فروشگاه اینترنتی با استفاده از این سایت ساز خواهید بود.
هاست مخصوص فروشگاه اینترنتی
این افزونه باعث شده که وردپرس یکی از بهترین فروشگاه سازها برای ساخت فروشگاه اینترنتی تبدیل بشه. امروزه درصد بسیار زیادی از فروشگاههای اینترنتی با ووکامرس طراحی شده که در تصویر زیر آمار را بر اساس سایت Builtwith میبینید.
برخی از امکاناتی که این فروشگاه ساز در اختیار شما قرار خواهد داد شامل موارد زیر است:
- امکان فروش انواع محصول دانلودی و فیزیکی
- امکان استفاده از درگاههای پرداخت متنوع
- امکان فروش محصول با قابلیتهایی مثل افزودن تصویر، توضیحات، نقد و بررسی، تب دلخواه، ویژگی محصول و…
- امکان اطلاع رسانی از طریق پیامک و ایمیل برای مدیر فروشگاه و مشتری
- امکان گزارش گیری کامل از فروش محصولات
- امکان افزودن کد تخفیف
- امکان قیمت گذاری مختلف روی محصولات
- امکان ساخت حساب کاربری
- امکان راهاندازی فروشگاه به صورت مارکت
- و…
از دیگر مزایای ووکامرس میشه گفت هسته سیستم روی وردپرس قرار داره از نظر سئو و بهینه سازی میتونه بهترین انتخاب برای ساخت فروشگاه اینترنتی باشه. از سوی دیگه بخاطر وجود افزونهها و تنوع در قالب ووکامرس امکان ساخت فروشگاه با کمترین هزینه ممکن و با برخورداری از بیشترین امکانات فراهم است.
اگر به دنبال این هستید که فروشگاه اینترنتی حرفهای به صورت اختصاصی با دسترسی کامل راهاندازی کنید استفاده از ووکامرس را پیشنهاد میکنم.
3. فروشگاه ساز شاپفا
فروشگاه ساز شاپفا امکان ساخت فروشگاه در چهار پلان نقرهای، طلایی، برلیان و اختصاصی در اختیارتون قرار میده که با استفاده ازش قادر هستید بسته به امکاناتی که برای هر پلان در نظر گرفته شده یک فروشگاه اینترنتی بسازید. در صورتی که نیاز به امکانات بیشتری داشته باشید لازمه پلان خود را ارتقاء دهید. مزیتی که در پلانها وجود داره اینه که پهنای باند اختصاصی برای فروشگاه محدودیتی نداره و برای همین نگرانی بابت تموم شدن پهنای باند مصرفی سایت ندارید.
- سئو مناسب و ایندکس سریع صفحات در گوگل
- امکان ساخت و مدیریت نقشه سایت فروشگاه
- امکان توسعه پذیری بسیار بالا
- امکان استفاده از چند دامنه برای یک فروشگاه
- امکان ساخت نسخه اندروید برای فروشگاه
- امکان ساخت وبلاگ برای فروشگاه
- امکان دسته بندی و برچسب گذاری روی محصولات
- امکان استفاده از SSL
- امکان ساخت گالری عکس فروشگاه
- امکان ارسال ایمیل و پیامک هنگام خرید محصول
- امکان ساخت و نمایش فیلم برای هر محصول
- امکان تعریف کد تخفیف برای فروشگاه
- امکان مدیریت نظرات
- امکان خرید آنلاین
- پشتیبانی تلفنی و آنلاین
- سرور پایدار و قدرتمند با پهنای باند نامحدود
- محیط کاربری آسان و قابل فهم
- امکان ساخت ایمیل اختصاصی
- امکان اتصال دامنه به فروشگاه
- امتیازدهی به محصولات
- و…
برخی از امکانات این فروشگاه ساز هستند که با مراجعه به وبسایت شاپفا میتونید لیست کلیه امکاناتی که در هر پلان در نظر گرفته شده را ببینید.
4. فروشگاه ساز سبد خرید
فروشگاه ساز سبد خرید نیز یکی دیگر از فروشگاه سازهای فارسی هست که امکان ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت فروش محصولات فیزیکی و دانلودی را به شما خواهد داد. اما باید توجه داشته باشید که این فروشگاه ساز امکان استفاده رایگان رو بهتون نمیده و برای استفاده ازش باید یکی از پلانهای ماهیانه یا دائمی را خریداری کنید. اما قبل از خرید میتونید با پنل این فروشگاه به صورت آزمایشی کار کنید تا اگر متناسب نیازتون بود یکی از لایسنسهای فروشگاهی را خریداری کنید. بهترین مزیت این فروشگاه اینه که امکان فروش محصولات به صورت دانلودی را نیز به شما خواهد داد.
در زمینه فروشگاه های فایل هم نمونههای مختلفی داریم که از هر فروش درصدی رو ازتون دریافت میکنند، اگر فروش بالایی در فروشگاه فایل داشته باشید شاید زیاد براتون مناسب نباشه. برای همین چون فروشگاه سبد خرید به صورت رایگان ارائه نمیشه خوبی این روش اینه که میتونید هزینه پلان رو به صورت دورهای که سالانه یا دائمی هست پرداخت کنید و دیگه مجبور نیستید درصدی از هر فروش محصول رو به عنوان کمیسیون به فروشگاه ساز بدین.
- سئو مناسب و بهینه سازی شده برای گوگل
- طراحی ظاهری مناسب
- امکان اخذ نماد اعتماد و قرار دادن در فروشگاه
- اطلاع رسانی از طریق ایمیل و پیامک در فروشگاه
- امکان تعریف واحدهای پول
- امکان تعریف مالیات بر ارزش افزوده
- امکان مدیریت دسته بندی محصولات
- امکان افزودن انواع ماژول و روش ارسال برای محصولات
- امکان فروش محصولات دانلودی
- امکان مشاهده و مدیریت سفارشات
- امکان وارد کردن محصولات با استفاده از فایل اکسل
- امکان ارتقاء پلان به پلان بالاتر
- و…
برخی از امکانات این فروشگاه ساز هستند که با استفاده ازشون میتونید فروشگاه اینترنتی محصولات دانلودی یا فیزیکی خود را بسازید.
5. فروشگاه ساز پرستاشاپ
فروشگاه ساز پرستاشاپ نیز مشابه ووکامرس یک CMS رایگان هست که با نصب و راه اندازی روی هاست و دامنه اختصاصی قادر به ساخت فروشگاه اینترنتی خواهید بود. تفاوتی که در این فروشگاه ساز با ووکامرس وجود داره اینه که از نظر اقتصادی باید هزینه بیشتری رو برای استفاده از ماژول و قالبها پرداخت کنید. امکاناتی که این فروشگاه ساز به شما میده نامحدود هست. چرا که با استفاده از ماژولها و قالب دلخواه که روی این سیستم نصب میکنید دست شما در بزرگتر کردن و توسعه فروشگاه کاملا باز هست. در مقایسه با ووکامرس میتوان گفت که پرستاشاپ چون مخصوص راه اندازی فروشگاه اینترنتی هست گزینه بهتری خواهد بود.
خوشبختانه پرستاشاپ در ایران با تلاشهای این تیم از گزند کپی رایت در امان بوده و امکان تهیه قالب و ماژولهای آن به صورت اورجینال فراهم است. اگر به صورت ریالی هزینهای که برای خرید یک قالب یا ماژول صرف میکنید را با ووکامرس مقایسه کنیم، پرستاشاپ هزینه بالاتری خواهد داشت. اما اگر این هزینه را با قیمت ارز در نظر بگیرید تقریبا یکسان هستند. علت این موضوع هم به مسئله کپی رایت و فروش غیرقانونی محصولات وردپرس در ایران برمیگرده.
- امکان فروش انواع محصول دانلودی و فیزیکی
- امکان استفاده از درگاههای پرداخت متنوع
- امکان فروش محصول با قابلیتهایی مثل افزودن تصویر، توضیحات، نقد و بررسی، تب دلخواه، ویژگی محصول و…
- امکان اطلاع رسانی از طریق پیامک و ایمیل برای مدیر فروشگاه و مشتری
- امکان گزارش گیری کامل از فروش محصولات
- امکان افزودن کد تخفیف
- امکان قیمت گذاری مختلف روی محصولات
- امکان ساخت حساب کاربری
- امکان راهاندازی فروشگاه به صورت مارکت
- و…
از آنجایی که این فروشگاه ساز نیز به صورت یک CMS هست که روی هاست و دامنه اختصاصی باید آن را راهاندازی کنید دست شما در ارتقا امکانات کاملا باز است که موارد بالا تنها بخشی از امکانات این فروشگاه ساز هستند.
6. فروشگاه ساز وبزی
اگر به لوگو این فروشگاه ساز دقت کنید کلمه W به شکل پازل طراحی شده است که نشان از قابلیت ساخت و طراحی قالب برای فروشگاه بدون نیاز به دانش کدنویسی داره. در بین فروشگاه سازهای مختلف که در این مقاله معرفی شده این فروشگاه ساز از نظر انتخابهای بیشتر در قالب مزیت بیشتری داره که نیازی به داشتن دانش کد نویسی برای طراحی قالب ندارید. کافیه مشابه صفحه ساز ویژوال کامپوزر وردپرس هر المان را در جای خود قرار داده و قالبی متناسب با نیاز خودتون طراحی کنید.
- امکان طراحی صفر تا صد قالب سایت بدون نیاز به کدنویسی
- سئو مناسب و بهینه شده برای گوگل
- سرعت بالاتر در لود سایت نسبت به سایر فروشگاه سازها
- پنل مدیریت ساده و کاربر پسند
- امکان مرتب سازی محصولات بر اساس بازدید، خرید، فروش و…
- امکان قیمت گذاری متنوع روی محصولات بر اساس رنگ، سایز و…
- امکان تعریف کوپن تخفیف
- تغییر خودکار اندازه تصاویر برای افزایش سرعت بارگذاری سایت مشابه ووکامرس
- امکان ایجاد تب مختلف برای نمایش در صفحه محصولات
- روش های مختلف برای پرداخت پول
- امکان فروش محصول به صورت فیزیکی، دانلودی و خدماتی
- امکان طراحی قالب به صورت ریسپانسیو شده برای نمایشگرهای مختلف
- امکان جستجو با غلط املایی در فروشگاه
- و…
بخشی از امکانات این فروشگاه ساز هستند که با استفاده ازشون میتونید یک فروشگاه حرفهای با ظاهر دلخواه خود طراحی و پیاده سازی کنید.
7. فروشگاه ساز سازیتو
این فروشگاه ساز هم یکی از بهترین فروشگاه ساز رایگان است که با استفاده ازش میتونید به امکانات زیادی برای ساخت فروشگاه اینترنتی دسترسی داشته باشید. روال کاری این فروشگاه به این شکل هست که درآمد خود را بر پایه دریافت کارمزد تعیین کرده. شما برای استفاده از امکانات این فروشگاه ساز فارسی نیازی به پرداخت هزینه یا خرید پلان ندارید. بلکه از هر فروشی که در سایت شما انجام میگیره باید 4 درصد کارمزد تا سقف 30 هزار تومان به این فروشگاه ساز پرداخت کنید. البته همونطور که گفتم سقف این مبلغ روی 30 هزار تومن تعیین شده و اگه محصولی با قیمت خیلی بالا داشته باشید هم نهایتا تا 30 هزار تومن کارمزد پرداخت خواهید کرد.
طراحی که این فروشگاه ساز برای قالبهای خود در نظر گرفته هم متناسب با نیاز کاربران فارسی زبان بوده و میشه گفت که تمامی قالبهای این فروشگاه ساز از ظاهر بسیار زیبایی برخوردار هستند. امکان شخصی سازی ظاهر فروشگاه در هر قالب نیز فراهم هست که میتونید متناسب با نیاز خودتون طراحی و پیاده سازی کنید.
- امکان مدیریت کاربران و ارائه پنل کاربری برای مشتریان فروشگاه
- امکان گزارش گیری از فروش محصولات
- سئو مناسب و دارای سرعت لود بالا
- امکان شخصیسازی پوسته فروشگاه
- امکان اتصال درگاه بانکی اختصاصی به فروشگاه
- امکان دسته بندی محصولات
- امکان ساخت منو برای فروشگاه
- امکان اضافه کردن صفحات داخلی به فروشگاه
- امکان اتصال دامنه به فروشگاه
- امکان ساخت و ارائه کد تخفیف
- امکان اتصال به اینستاگرام و تلگرام از طریق مدیریت فروشگاه
- و…
نیز برخی از امکانات این فروشگاه ساز هستند که با استفاده از آنها میتوانید یک فروشگاه ساز فارسی حرفهای را راه اندازی کنید.
8. فروشگاه ساز کاموا
این فروشگاه ساز یکی از قدیمیهای این لیست هست که امکان ساخت فروشگاه را به شما خواهد داد. در 14 روز اول این امکان را دارید که به صورت تست با محیط کار این فروشگاه ساز و امکاناتی که در اختیار شما قرار میده آشنا بشید. سپس اگر متناسب با نیاز شما بود و تصمیم به استفاده از سایت ساز کاموا گرفتید یکی از پلانهای ساده، حرفهای و بی نظیر را که هر کدام امکانات و دسترسی خاصی را به شما میده خریداری و فعال کنید.
برخی امکانات که این فروشگاه ساز عبارت است از:
- امکان استفاده از وبلاگ در فروشگاه
- امکان اتصال دامنه به فروشگاه
- ارائه دامنه رایگان IR
- امکان استفاده از کد تخفیف برای فروشگاه
- امکان استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی
- امکان ساخت انواع منو و صفحه اختصاصی
- امکان شخصی سازی قالب فروشگاه
- امکان اطلاع رسانی از طریق ایمیل و پیامک
- ارائه فضای میزبانی و بدون نیاز به خرید هاست
- و…
9. فروشگاه ساز سی فایو
سایت ساز سی فایو بر پایه وردپرس راهاندازی شده که امکان ساخت سایت را به شما خواهد داد. داشتن سایتی بر مبنا و پایه وردپرس بهترین انتخاب برای داشتن سئو بالا و قدرتمند خواهد بود که از نظر گوگل نیز میتونید امتیاز مناسبی را کسب کنید. اما موضوع به همینجا ختم نشده و این سایت ساز جدا از وردپرسی بودن خودش امکانات اختصاصی نیز به آن اضافه کرده است که در ادامه به برخی از این موارد اشاره میکنم.
- امکان اتصال سایت به اینستاگرام و آپدیت سایت با استفاده از اینستاگرام
- امکان اتصال به بات تلگرام
- امکان تست 7 روزه سایت به صورت رایگان
- برخورداری از فضای میزبانی رایگان
- امکان ساخت انواع فرم و منو
- امکان استفاده از فونت دلخواه
- چکاپ دورهای سایت توسط پشتیبانی سی فایو
- امکان تغییر قالب و شخصی سازی آن
- و… کلیه امکاناتی که با استفاده از وردپرس امکان پیاده سازی آن وجود خواهد داشت.
نتیجه گیری نهایی
با توجه به لیست فروشگاه سازهایی که در این مقاله به همراه CMS های رایگان معرفی شد نتیجهای که میشه گرفت اینه که اگر توان پرداخت هزینه و ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از هاست و دامنه خود را دارید از ووکامرس یا پرستاشاپ برای این کار استفاده کنید. چرا که دسترسی به کلیه امکانات برای شما فراهم بوده و بازتر است.
اما اگر محصولات شما محدود هستند یا اینکه تمایلی به استفاده از CMS های ذکر شده را به هر دلیل ندارید میتونید از یکی از فروشگاه سازهای فوق استفاده کنید. در این بین پرتال میتونه گزینه بهتری باشد. چرا که امکان استفاده از مشاوره تیمی را دارید که شما را در امر سئو و بهینه سازی فروشگاه اینترنتی یاری میکنند. این انتخاب بهترین انتخاب خواهد بود، چرا که علاوه بر اینکه صاحب یک فروشگاه اینترنتی میشوید سرمایه گذاری روی استراتژی فروش محصولات را نیز خواهید داشت.
نوشته معرفی بهترین سیستم های فروشگاه ساز اولین بار در پایگاه دانش میزبانفا پدیدار شد.