0

۸ شغل اینترنتی با درآمد بالا [در حد دکتر و مهندس]

پدر و مادرها همیشه به ما می‌گفتند که درس بخوان تا دانشگاه بروی و دکتر و مهندس بشوی. با گوشی و اینترنت مخالف بودند و همیشه امواج آن را بهانه می‌کردند تا از ما دورشان کنند. هیچ‌وقت فکرش را هم نمی‌توانستند بکنند که روزی شغل‌های اینترنتی می‌توانند آنقدر زیاد شوند که حتی از دکتر و مهندس هم درآمد و صدالبته آسایش بیشتری را فراهم کنند.

اما دوره و زمانه عوض شده و با شیوع کرونا به ما ثابت شد که شغل اینترنتی، می‌تواند خیلی مفید و موثر باشد.

دیگر کسی که آشپزی‌اش خیلی خوب باشد، می‌تواند بدون این‌که میلیون‌ها تومان خرج اجارۀ رستوران و مغازه بدهد، کسب و کار اینترنتی خود را راه‌اندازی کند و از این طریق شناخته‌تر شود. کسی که کمی تایپ و ترجمه‌اش خوب باشد می‌تواند پروژه‌های مختلفی را بگیرد و با آن‌ها زندگی‌اش را بگذراند.

در این مطلب از وبلاگ نوین به چند روش کسب درآمد از اینترنت و شغل‌های اینترنتی اشاره می‌کنیم. اگر شما هم می‌خواهید از طریق اینترنت برای خودتان درآمدزایی کنید، بهتر است بدانید که در هر سن و سالی که هستید، این کار کاملاً شدنی است. این مطلب را تا انتها بخوانید تا راه درست کسب درآمد از اینترنت را برای خودتان پیدا کنید.

شغل‌های اینترنتی که درآمد قابل قبولی دارند

خوبی شغل اینترنتی این است که زحمت خرید بستۀ اینترنت فقط به گردن‌تان است و احتمالاً باید برای کسب و کارتان مواد اولیۀ لازم را بگیرید. حالا این مواد اولیه، می‌تواند مهارتی باشد که به شما کمک می‌کند تا کارتان را پیش ببرید، یا لوازم فیزیکی برای پیشبرد کار؛ هرچه که هست، آسان و کم‌هزینه است. هر کسی با هر سن و سالی می‌تواند به داشتن یک شغل اینرتنتی فکر کند.

مثلاً دانشجوها اغلب به‌دنبال کار پاره وقت هستند و بیشتر اوقات سر از کافه‌های اطراف خوابگاه درمی‌آورند. برای یک دانشجو که به‌قول برخی اساتید «باید دانشجوی تمام وقت باشد» و درسش را بخواند، کار فیزیکی فقط هدر دهندۀ انرژی و زمانش است. همینجاست که برخی از دانشجوها به سمت نگارش مقاله و پایان‌نامۀ یکدیگر می‌روند.

سعی می‌کنم بی‌طرف باشم و از درستی و غلطی این کار نگویم؛ اما اگر دانشجو هستید و به‌دنبال منبع درآمدی برای خودتان می‌گردید، همیشه راه‌های بهتری هم هست. مثل یک کار اینترنتی که رایگان است و نیاز به سرمایه ندارد. شما می‌توانید از خانه کارهایتان را انجام دهید و حتی کسب و کاری راه بیاندازید و درآمدزایی کنید.

در اینجا چند مورد از شغل اینترنتی در خانه را نام می‌برم تا به شما ایده‌ای برای شروع بدهم.

اپلیکیشن و بازی موبایل بسازید و فکرِ چاره‌ای برای نیاز مردم باشید!

الان هرجایی که قدم بگذارید، افراد گوشی موبایل دستشان است و ۸۰ درصد کارها را با گوشی‌شان انجام می‌دهند.

مثلاً خود شما وقتی به شهر دیگری سفر می‌کنید و جایی را بلد نیستید، اپلیکیشن‌های مسیریاب مثل ویز، نشان و بلد سریع مشکل شما را حل می‌کنند. شما هم اگر مهارت برنامه‌نویسی یا ساخت اپلیکشن دارید‌ می‌توانید هوشمندانه عمل کنید و برای نیازهایی که مردم دارند، یک برنامه کاربردی بسازید.

همچنین می‌توانید به فکر ساخت یک بازی باشید، بازی‌ها همیشه طرفدارهای پر و پا قرصی دارند دارند.

مثلاً بازی ماریو یا همان قارچ‌خور برای خیلی از افراد حکم نوستالژی دارد و دلشان قنج می‌رود یکبار دیگر قارچ‌خور بازی کنند. حالا تصور کنید که بازی ماریو را برای گوشی می‌ساختید و اندکی تغییر در آن می‌دادید؛ البته الان این ایده را کسی دیگر اجرا کرده و از آن استقبال فراوانی هم شده است.

اگر ایده نداشته باشم چه کنم؟

اگر ایده‌ای در ذهن ندارید هم مهم نیست. فقط کافی است که مهارت ساخت اپلیکیشن را داشته باشید. خیلی از شرکت‌ها هستند که برای کسب و کارشان به‌دنبال سازندۀ اپلیکیشن‌اند.

ولی باید خودتان را در شبکه‌های اجتماعی معرفی یا به نوعی تبلیغ کنید تا کسب و کارها شما را بشناسند. مثلاً در لینکدین عضو شوید و از نمونه‌کارهایتان بگذارید. لینکدین می‌تواند سکوی پرتابی برای شما باشد. راهنمای جامع استفاده از لینکدین را هم می‌توانید از بلاگ نوین بخوانید.

طراحی سایت می‌تواند یک شغل اینترنتی مطمئن برای شما باشد

بعد از شیوع کرونا در سال ۱۳۹۸، رونق کسب ‌و‌کارهای اینترنتی خیلی بیشتر شد و حتی کسب و کارهای سنتی هم به سمت اینترنتی شدن قدم برداشتند.

جدای از کرونا هم مردم دوست دارند که بعد از ۸ ساعت کار و تلاش روزانه، در خانه‌شان بنشینند و خریدهای سوپر مارکتی‌ای که در راه برگشت به خانه یادشان رفته را از طریق فروشگاه‌ آنلاین سفارش بدهند و درب منزل تحویل بگیرند.

بخوانید!  گوگل آنالیز چه کمکی به کمپین سئو سایت می کند؟

انتظار دارند وقتی می‌خواهند به مسافرت بروند در اینترنت جستجوی کوچکی انجام بدهند و ببینند که در بهمن ماه کدام شهر برای سفر زیباتر و متداول‌تر است و از همانجا بلیط سفر یا تور را رزرو کنند.

بر همین اساس خیلی از کسب و کارهای سنتی هستند که به سایت نیاز دارند و خیلی از افراد دیگر هستند که قصد دارند کار خود را از طریق اینترنت شروع کنند و نیاز به طراحی سایت دارند.

درنتیجه، اگر طراحی وبسایت بلد باشید، به‌راحتی می‌توانید درآمد کافی و قابل قبولی برای خود داشته باشید.

کار اینترنتی برای همه

گرافیست‌ها هم می‌توانند از طریق اینترنت کسب درآمد کنند

خیلی از شرکت‌ها و کسب و کارها، کارهای طراحی خود را برون‌سپاری می‌کنند. برون سپاری یعنی این‌که شخص یا گروهی را در خارج از سازمان خودشان استخدام می‌کنند تا کارهایشان را انجام دهد. اگر کار با فتوشاپ، ایلاستریتور و دیگر نرم‌افزارهای طراحی را بلد هستید، می‌توانید از طریق اینترنت پروژه بگیرید و درآمدزایی کنید.

برای این‌که بتوانید پروژه‌های گرافیکی برای خود بگیرید، بهتر است از سایت‌های فریلنسری شروع کنید. کمی بعد که نمونه‌کار خوب داشتید، در لینکدین، اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی، برای خودتان بازاریابی کنید. برای جزئیات بیشتر می‌توانید مقالۀ فریلنسر کیست؟ چگونه فریلنسر شویم را بخوانید.

شما باید استادانه هنر خود را به نمایش بگذارید. گاهی اوقات با توجه به مناسبت‌های روز، به‌صورت رایگان و برای دل خودتان طراحی کنید و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. موضوع مهم این است که فقط دیده شوید و بتوانید پروژه‌های بیشتری برای خودتان بگیرید.

اگر استعداد خوبی در انیمیشن‌سازی و موشن‌گرافی دارید، روی آن تمرکز کنید. این روزها مردم به‌دنبال تصاویر متحرک همراه با صدا هستند و چه بهتر که انیمیشن و موشن گرافی باشد. هوشمندانه عمل کنید و از خودتان نمونه‌کارهای عالی به‌جا بگذارید. با همین شغل اینترنتی در منزل، به‌راحتی می‌توانید درامد بالایی داشته باشید و نیازی به حضور فیزیکی و تمام وقت نخواهد بود.

شغل اینترنتی تایپ و ترجمه؛ مبادا گول کلاهبردار را بخورید!

اینترنت پر است از آگهی‌های شغلی تایپیست. خیلی از آ‌ها سایت‌هایی هستند که نماد اعتماد الکترونیک دارند، ولی کلاهبردار از آب در می‌آیند. مثلاً می‌گویند برای اینکه از شروع کار و نحوه عملکرد شما مطمئن باشند، مبلغی را به عنوان تضمین پرداخت کنید؛ هیچ کارفرمایی همچین کاری نمی‌کند، پس لطفاً گول این آگهی‌ها را نخورید.

برای گرفتن پروژه‌های تایپ و ترجمه، اغلب سایت‌های فریلنسری هستند که این امکان را هم برای شما و هم برای کارفرماها فراهم می‌کنند تا بتوانید درآمد داشته باشید.

به‌غیر از سایت‌های فریلنسری که بارها هم در این مطلب به آن اشاره کردم، خودتان می‌توانید دست‌به‌کار شوید و در اینستاگرام پیج بزنید یا به‌گونه‌ای دیگر برای خود بازاریابی کنید تا برایتان کار تایپ و ترجمه بفرستند.

به پیج اینستاگرام دانشگاه‌ها سر بزنید و دانشجوهای آن‌ها را فالو کنید تا پیج شما را به‌عنوان تایپیست و مترجم ببینند. اغلب دانشجوهای ارشد و دکتری دانشگاه سراسری اصلاً زمان کافی برای ترجمه و تایپ کارهای خود ندارند و سعی می‌کنند برونسپاری کنند. دانشجوهای دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی هم بعضاً شاغل‌اند، زمان کافی ندارند تا خودشان کار تایپ و ترجمه را انجام دهند.

البته خیلی از سایت‌های خبری و مجله‌های آنلاین، به مترجم دورکار نیاز دارند که می‌توانید در لینکدین یا در قسمت همکاری با مای سایت‌های خبری، برای مترجمی درخواست بفرستید.

اگر قلم‌تان خوب است، نویسنده محتوا شوید

اگر به نوشتن علاقه دارید و دست به قلمتان خوب است، احتمالاً شغل اینترنتی نویسنده محتوا برای شما مناسب باشد.

بگذارید به این شکل برایتان توضیح بدهم. شما سوالاتتان را درگوگل سرچ می‌کنید و سایت‌های زیادی در نتایج پاسخ آن را داده‌اند. به‌عنوان یک نویسندۀ محتوا، قرار است پاسخ سوالات کاربران را در قالب یک مقاله بنویسید.

البته که پاسخ همۀ سوال‌ها را هم نمی‌دانید ولی اشکالی ندارد. تحقیق و جستجو در اینترنت را که بلد هستید. اگر انگلیسی‌تان هم در حدی باشد که متوجه نوشتۀ سایت‌های خارجی بشوید، کارتان راه می‌افتد.

نویسندگی محتوا فقط نوشتن مطالب بلاگ نیست. گاهی اوقات برای کپشن‌نویسی اینستاگرام هم به نویسندۀ محتوا نیاز هست. برای طراحی پست‌های اینستاگرام و محتوای آن‌ها هم به سراغ نویسنده‌های محتوا می‌آیند. پس با این شغل اینترنتی مطمئن، دستتان خیلی باز خواهدبود. توضیح بیشتر در مورد شغل اینترنتی نویسنده محتوا یا تولید محتوا را در بلاگ نوین هم می‌توانید بخوانید.

بخوانید!  الزام تعیین سطح دسترسی فولدر و فایل ها در هاست

برای نویسنده محتوا شدن به دو چیز نیاز است، اول علاقه و دوم صبر! بقیه‌اش مهارت است که می‌توانید به راحتی آموزش ببینید و بهترین مقاله‌ها را بنویسید. آکادمی نوین یک دوره آموزش تولید محتوای کامل دارد که صفر تا صد این مهارت را به شما آموزش می‌دهد. اگر به هر دلیلی فرصت تهیۀ دورۀ آموزشی تولید محتوای نوین را نداشتید، کتاب بمب‌گذاری در محتوا را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

بعد از تقویت مهارت‌های مربوط به نوشتن محتوا، باید وارد بازار کار شوید. در ابتد که نمونه کار ندارید، می‌توانید از سایت‌های فریلنسری شروع کنید. شاید اول کمی سخت باشد اما باید هوشمندانه قدم بردارید و بهترین خود را بنویسید. قطعاً پول زیادی هم نمی‌گیرید ولی تمرکزتان را روی رزومه‌سازی و نمونه‌کار داشتن بگذارید.

زمانی که نمونه‌کارهای خوبی داشته باشید و عالی بنویسید، سایت‌ها برای همکاری با شما سر و دست می‌شکنند.

باز هم تکرار می‌کنم که باید صبور باشید. برای خودتان تبلیغ هدفمندانه کنید. نمونه‌کارهای تولید محتوای خود را در لینکدین و توییتر پست کنید. شبکه‌سازی کنید؛ یعنی با افرادی که زمینۀ کاری‌شان با شما مشابه است ارتباط برقرار کنید. لینکدین و توییتر می‌توانند بستر مناسبی برای این کار باشند و شما را با حرفه‌ای‌های حوزۀ محتوا آشنا کنند.

سئو و بهینه‌سازی سایت؛ یک شغل اینترنتی پرحاشیه!

نی‌نی‌سایت را می‌شناسید؟ از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را که جستجو کنید، نی‌نی‌سایت اگر لینک اول در لینک نخست جستجوی گوگل نباشد، حتماً در صفحه اول هست! برخی اوقات وقتی سایتش را باز می‌کنید لزوماً چیزی هم دستگیرتان نمی‌شود، ولی جزو اولین نتایج جستجو در گوگل است.

بحث سئو در این‌جا پیش می‌آید. SEO یا سئو (Search Engine Optimization) یعنی بهبود رتبۀ وبسایت در نتایج جستجوی گوگل؛ شما با سئو، به یک سایت کمک می‌کنید تا در نتیجۀ جستجوی افراد در گوگل دیده شود. دقیقاً همان کاری که نی‌نی‌سایت و خیلی از سایت‌های دیگر می‌کنند!

وقتی روی سئوی یک سایت کار می‌کنید، شانس دیده شدن آن سایت در گوگل و به‌فروش رفتن محصولات آن هم بیشتر می‌شود. وقتی مخاطب از نتیجۀ گوگل به سایت هدایت شود و به جواب سوالش برسد، احتمال اینکه در همان سایت بماند و خریدش را انجام بدهد، هست.

با این حساب کدام سایت است که سئو نخواهد؟ اگر سئوکار هستید از پروژه‌هایش درآمد خوبی خواهید داشت.

حالا چرا گفتیم سئو پرحاشیه است؟ که الگوریتم‌های گوگل همیشه آپدیت می‌شوند و رقابت کسب و کارها بر سر سئوی سایت همیشه شدید است. شما باید روی مهارت خود کار کنید و همیشه به‌روز باشید تا به نتیجه برسید.

در مورد سئو، در مطلب سئو چیست از بلاگ نوین بیشتر صحبت کردیم. اگر به این حوزه علاقه‌مندید، پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را هم بخوانید.

ادمین شبکه‌های اجتماعی؛ در خانه مدیر باشید!

کسب و کارها دیگر فهمیده‌اند که باید در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشند که هم دیده شوند و هم تعاملشان با مشتری‌ها بیشتر شود. به طور کلی فعالیت در شبکه‌های اجتماعی (از جمله اینستاگرام، لینکدین، توئیتر و فیسبوک) دایره مخاطبان شرکت‌ها را بزرگتر می‌کند و تاثیرات بلندمدتی در برندسازی و تبلیغات دارد.

اما خب شرکت‌ها وقت ندارند که برای تک‌ تک شبکه‌های اجتماعی‌شان تولید محتوا کنند و به صورت مداوم پست منتشر کنند، برای همین این کار را به یک نفر می‌سپارند تا پیجشان را فعال و پویا نگه دارد. حقوقش هم بد نیست چون شرکت‌ها اهمیت بازاریابی شبکه‌های اجتماعی را به خوبی درک کرده‌اند و می‌دانند چندین برابر برایشان سود خواهد داشت.

اگر به سوشیال و شبکه‌های اجتماعی علاقه دارید و در طراحی و کپشن نویسی دستی بر  آتش دارید، ادمین یا مدیر مجازی شوید.

آموزش مجازی و برگزاری وبینار؛ یک شغل اینترنتی با آبرو!

همۀ شغل‌های اینترنتی باآبرو هستند، ولی معلم شدن و آموزش را همۀ پدر و مادرها دوست دارند. ولی از شوخی‌ها که بگذریم، دیگر نمی‌توان گفت که معلمی و آموزش، شغل بخور و نمیری است. وقتی کرونا شیوع پیدا کرد، خیلی از افراد متوجه شدند که آموزش‌های مجازی چقدر مهم و اساسی هستند.

اینجا فرصت برای شما فراهم می‌شود تا بتوانید هر مهارتی که دارید را به‌صورت وبینار یا لایو اینستاگرام به افراد آموزش دهید و برای خود درآمد ایجاد کنید. در پلتفرم‌های برگزاری وبینار عضو شوید و در شبکه‌های اجتماعی برای خود بازاریابی کنید. می‌توانید در مورد بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در نوین بخوانید تا نتیجۀ بهتری بگیرید.

اگر فکر می‌کنید بستر لایو اینستاگرام برای برگزاری کلاس‌هایتان راحت‌تر و بهتر است، می‌توانید یک صفحۀ شخصی (خصوصی) باز کنید و فقط افرادی که در دورۀ شما ثبت نام کردند را در آن جای دهید و برای آن‌ها لایو برگزار کنید. به‌همین راحتی!

بخوانید!  معرفی طراحی سایت به سبک متریال

تدریس مجازی

شغل اینترنتی همکاری در فروش؛ یک رابطۀ برد-برد با کارفرما!

همیشه از کلمۀ پورسانت و ویزیتور متنفر بودم. هربار که این‌ها را می‌شنیدم، یا کار این چنینی به من پیشنهاد می‌شد، اول تصویر خودم را که در گرمای ظهر تابستان در حال قدم زدن و رسیدن به مغازه‌های مختلف هستم و با آن حال بد، حتی نمی‌خواهند حرفم را بشنوند، در ذهنم می‌دیدم.

مدل همکاری در فروش، به شکل دریافت پورسانت برای فروش هر محصول است، ولی نه آن‌طوری که نفرت‌برانگیز باشد! قطعاً وقتی در اینترنت برای کسی تبلیغ کنید تا محصولش را بفروشید، دچار مشکلاتی که در کار حضوری خواهید داشت، نمی‌شوید.

کاری که باید انجام بدهید این است که با نحوۀ تبلیغ و بازاریابی اینترنتی آشنا باشید و هنر مذاکره کردن را یاد بگیرید. در این صورت است که می‌توانید سودهای زیادی از این راه داشته باشید.

کسب و کارهای بزرگ زیادی مثل دیجی‌کالا هستند که به‌عنوان همکاری در فروش از کار با شما استقبال می‌کنند. برروی مهارت‌های اساسی خود تمرکز کنید و وارد عمل شوید.

هر مهارتی می‌تواند یک شغل اینترنتی باشد!

شاید تا الان بگویید این چه شغل‌هایی است؟ من که هیچ‌کدام از این‌ها را بلد نیستم!

این ۸ شغل معروف‌‌ترین کارهای اینترنتی بودند که الان از طرف کسب و کارها متقاضی زیاد دارد و جا افتاده‌تر است. اما بی‌نهایت راه وجود دارد که شما از طریق اینترنت کسب درآمد کنید.

مهارت شما چیست؟

همان را تبدیل به یک شغل اینترنتی کنید؛ فرقی نمی‌کند آشپزی باشد، هنرهای دستی باشد، محصول برای فروش باشد یا دانشی که می‌خواهید آن را آموزش دهید. خودتان را در شبکه‌های اجتماعی معرفی کنید تا شما را بشناسند و کارتان را شروع کنید.

بهترین شغل اینترنتی کسب و کار خودت است!

از یکجایی به بعد دیگر ایده‌ها هستند که شما را دچار طوفان فکری می‌کنند؛ همان ایده‌هایی که خواب شب را از سرتان می‌اندازند و شما را به ماورای زندگی عادی‌تان هدایت می‌کنند. آن ایده‌ای که نمی‌گذارد به هیچ‌چیز دیگری فکر کنید، را محکم بچسبید و روی آن کار کنید.

دوست دارید کسب و کار خود را راه بیندازید و حاضرید پای چالش‌ها و سختی‌های آن بایستید تا پا بگیرد و به یک کار موفق تبدیلش کنید.

برای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی، نیازی نیست مثل کسب و کار حضوری هزینۀ زیادی اختصاص دهید. حداقل هزینۀ تخصیص جا و مکان را نخواهید داشت. فقط باید هوشمندانه عمل کنید و درست قدم بردارید.

در این حالت است که می‌توانید درآمدی بیشتر از دکتر و مهندس از شغل اینترنتی‌تان داشته باشید.

 اگر از آن دسته از آدم‌‌های بلندپرواز هستید که تا الان تصمیمتان را برای راه‌ انداختن کار و کاسبی خود گرفته‌اید، می‌خواهیم یک راهنمای کاربلد و حرفه‌ای به شما معرفی کنیم:کتاب راه اندازی کسب و کار

در کتاب «راه‌اندازی مطمئن کسب‌وکار اینترنتی» قدم به قدم به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک کسب‌و‌کار اینترنتی مطمئن راه‌اندازی کنید؛ کسب‌و‌کاری که موفقیتش حتمی باشد. برای اطلاعات بیشتر روی عکس کتاب کلیک کنید.

جمع‌بندی: ساده بگوییم، شغل‌های اینترنتی زیادی را نام نبرده‌ایم!

صادقانه بر این باوریم که کار هست. هرکسی که می‌گوید کار نیست، تلاش زیادی برایش نکرده است. نباید این انتظار را داشته باشید که همان اول درآمد میلیونی کسب کنید. هزاران بار درخواست‌تان رد می‌شود؛ پس طاقت نه شنیدن را داشته باشید.

همیشه خودتان را در معرض انتقاد قرار دهید. بر روی نقاط ضعف‌تان تمرکز کنید و آن‌ها را تقویت کنید. اولش شاید کمی ترس در وجودتان رخنه کند، ولی بر آن غلبه کنید و رو به جلو حرکت کنید. در دنیای اینترنت، همیشه یک شغل اینترنتی هست که منتظر شما باشد.

مهم نیست در چه سن و سالی هستید، هیچ‌وقت برای شروع یک کار جدید دیر نیست. چه بازنشسته‌ای باشید که به‌دنبال شغل اینترنتی در منزل است و چه دانش‌آموزی باشید که می‌خواهد برای خودش درآمدی کسب کند، این محیط هیچ محدودیتی جلوی پای شما نمی‌گذارد.

اگر سوالی دارید، می‌توانید در بخش نظرات از ما بپرسید.

اگر این مطلب برایتان مفید بود، آن را برای دوستان دیگرتان که نیاز به شغل اینترنتی دارند، بفرستید.

نوشته ۸ شغل اینترنتی با درآمد بالا [در حد دکتر و مهندس] اولین بار در نوین. پدیدار شد.